تحقیق مسئولیت کیفری معتادین به قرص های روان گردان در حقوق کیفری ایران

تحقیق مسئولیت کیفری معتادین به قرص های روان گردان در حقوق کیفری ایران تحقیق مسئولیت کیفری معتادین به قرص های روان گردان در حقوق کیفری ایران

دسته : حقوق

فرمت فایل : word

حجم فایل : 172 KB

تعداد صفحات : 60

بازدیدها : 321

برچسبها : مسئولیت کیفری معتاد قرص روان گردان حقوق کیفری

مبلغ : 10000 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله تحقیقاتی مسئولیت کیفری معتادین به قرص های روان گردان در حقوق کیفری ایران

مسئولیت کیفری معتادین به قرص های روان گردان در حقوق کیفری ایران

چکیده

اعتیاد بجرم از لحاظ نظم اجتماع نهایت درجه اهمیت را داراست. زیرا مجرمینی هستند که ارتکاب بجرم را برای خود یک نوع عادت و حرفه کرده اند و خطر مستمری را برای امنیت عمومی ایجاد می کنند.

متأسفانه جامعه ما، نه تنها این افراد بدبخت را نمی تواند از مهلکه ای که در آن سقوط کرده اند نجات بخشد، بلکه روز به روز بر عده آنها افزوده می شود. لذا قانون گذاران و مسؤلین امور ما باید به کمک این افراد آمده و با وضع قوانین مجازاتی، خاصه این دسته از مجرمین، آنها را از این انحراف خطرناک نجات داده، سعی نمایند که با روش های صحیح آن را به زندگی درست در جامعه عادت دهند.

تعریف مجرم معتاد و علل اعتیاد بجرم

معتاد بجرم مجرمی است که پس از تحمل یک محکومیت قطعی جزایی و کشیدن یا نکشیدن مجازات آن باز مرتکب بزه های جدید گردد، البته مقصود از اعتیاد بجرم آن تمایل غریزی به ارتکاب جرم که مثبتییون ایتالیایی بدان معتقد هستند نیست. بلکه مقصود از معتادین بجرم آن دسته از بزهکارانی است که در نتیجه شرایط نامطلوب و نامساعد محیط به طرف جرم رانده شده اند و پس از ارتکاب جرم اولی، تمایل بارتکاب جرم در آنها تقویت یافته، به نحوی که بزهکاری برای آنان یک نوع عادت، حرفه و وسیله امرار معاش گردیده است.

جامعه شناس معروف، گابریل تارد در کتاب خود به نام اتیلانمریک اظهار عقیده می کند که اعتیاد بجرم نتیجه قانون تقلید بشر از نفس خود می باشد. یعنی بشری که یکبار مرتکب جرم گشته، در اثر حس تقلید از خود که در او هست مرتکب سایر بزه ها نیز می گردد و این تمایل به بزهکاری در او رفته رفته قوی گردیده تا وقتی که می شود این فرد را بزهکار حرفه ای دانست.

این نظر تا رد به طور مطلق صحیح نیست. زیرا شرایط زندگی در محیط اجتماعی است که اعتیاد بجرم را باعث می شود. دلیل این ادعا آنست که مضرترین مجرمین مرتکبین جنایات مهم نیستند. بر عکس تکرار جرم اغلب کار مرتکبین جنحه هابی است از قبیل دزدی کلاه برداری، ول گردی های خاص (در کشورهایی که ولگردی جرم محسوب می شود) و غیره می باشد. مثلا در کشوری مثل سوئد که در آن جنایت بسیار نادر و شماره مجرمین خیلی کم است، جمع محبوسین در زندانها ،به علت تکرار جرم، را مرتکبین تکرار جرائم علیه مالکیت تشکیل می دهند. مثل دزدانی که به علت احتیاج یا ضعف اراده مرتکب جرم شده اند، یا کلاه بردارانی که مریض و معتاد جرمند. پس عامل اصلی تکرار جرم و بالنتیجه اعتیاد بجرم، ضعف اراده اخلاق یا تنبلی و در بسیاری از موارد احتیاج است احتیاج است که فرد را وادار می کند که بزهکاری را وسیله امرار معاش قرار دهد تا حدی که بزهکاری تنها حرفه او شود.

فهرست مطالب تحقیق

چکیده

مقدمه

بیان مسأله

فرضیه

هدف پژوهش

پیشینه پژوهش

روش تحقیق

مبحث نخست- حقوق کیفری

گفتار اول: تفاوت مسئولیت کیفری و مسئولیت مدنی

گفتار دوم: محدوده سنی مسئولیت کیفری

گفتار سوم: مبانی نظری مسئولیت کیفری اشخاص حقوقی در قانون مجازات اسلامی

گفتار چهارم : مسئولیت اشخاص حقوقی

مبحث دوم- مسئولیت کیفری اشخاص حقوقی

مسئولیت کیفری اشخاص حقوقی در حقوق موضوعه ایران

گفتار دوم: اعتیاد به مواد مخدر و قرص روانگردان

طرز تشخیص معتادین بجرم

طرز مبارزه با اعتیاد بجرم

تاریخچه اکستازی

اکستازی

عوارض اکستازی

علایم مصرف اکستازی

گرایش جوانان به اکستازی

نظریه عدم انطباق حقوق کیفری

منابع و مآخذ

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید