مقاله روشهای مکانیکی جلوگیری از بارداری

مقاله روشهای مکانیکی جلوگیری از بارداری مقاله روشهای مکانیکی جلوگیری از بارداری

دسته : پزشکی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 22 KB

تعداد صفحات : 36

بازدیدها : 242

برچسبها : پیشگیری از بارداری جلوگیری از بارداری روشهای مکانیکی

مبلغ : 4000 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله تحقیقاتی بررسی روشهای مکانیکی جلوگیری از بارداری

معرفی مقاله روشهای مکانیکی جلوگیری از بارداری

بخشهایی از متن مقاله

این مقاله جنبه کمک تحقیقاتی داشته و فاقد تصاویر یا جداول است

دستگاه های پیشگیری از بارداری داخل رحمی (IUD)

از ابتدای این قرن، تلاشهایی به عمل آمد تا وسیله ای ساخته شود تا با قرار دادن آن در رحم بتوان با حداقل اثرات جانبی، جلوی بارداری را گرفت . این تلاشها از سال 1960 حالت جدی تری پیدا کرد. در یکی از داستان های جالب و تایید نشده نقل می شود که در سفرهای طولانی با کاروان، با قرار دادن سنگهای کوچک در داخل رحم شترها از بارداری آنها جلوگیری به عمل می آوردند.

انواع IUD

کلا این دستگاه ها بر دو نوع می باشد: 1- انواع خنثی از نظر شیمیایی که از یک ماده غیر قابل جذب که اکثرا پلی اتیلن است ساخته شده و برای حاجب شدن در زمان پرتونگاری با سولفات باریم مخلوط شده است، 2- انواع فعال از نظر شیمیایی که کم و بیش مواد شیمیایی چون مس یا یک عامل پروژسترونی را آزاد می نماید.

از میان انواع خنثی Lippes-loop-IUD تا پیش از آنکه در سال 1985 از بازار جمع آوری شود بسیار مورد توجه و استفاده بود. بعضی از زنان آمریکایی هنوز از این IUD استفاده می کنند که پیش از آن تاریخ مصرف می شدند.

Progestasert :این دستگاه یک کوپلیمر اتیلن وینیل استات به شکل T همراه با یک ساقه عمودی است که حاوی 38 میلی گرم پروژسترون و سولفات باریم در یک بنیان از جنس سیلیکیون (silicone) می باشد. این منبع پروژسترونی روزانه به طور تقریبی 65 میکروگرم پروژسترون را به مدت یکسال به داخل حفره رحمی آزاد می کند. این مقدار، میزان پروژسترون پلاسما را تغییر نمی دهد. این دستگاه 36 میلی متر طول، 32 میلیمتر عرض، و دارای یک نخ آبی تیره مایل به سیاه است که به ابتدای ساقه آن وصل می باشد. برای گذاشتن این IUD می بایست از روش عقب کشیدن استفاده نمود که در صفحات بعدی مقاله شرح آن داده خواهد شد. ...

اسفنج ضد بارداری و کلاهک سرویکس

اسفنج ضد بارداری: امروزه در بازار عرضه نمی شود

کلاهک سرویکس: پس از این که مصرف این دستگاه برای چند دهه در ایالات متحده متوقف شده بود، کلاهک سرویکس ساخت شرکت Prentif اجازه تولید یافت (FDA 1988) این دستگاه که انعطاف پذیر، از جنس لاستیک طبیعی و به شکل فنجان بوده، دور سرویکس قرار می گیرد. خود مصرف کننده می تواند آن را قرار دهد و بیش از 48 ساعت نیز نباید در جای خود بماند. وقتی که این کلاهک در جای خود گذاشته شود، می بایست همراه با آن از مواد اسپرم کش نیز استفاده نمود. بنا بر مطالعاتی که موسسات ملی بهداشت انجام داده میزان تاثیر این کلاهک به اندازه دیافراگم است، متاسفانه بهای آن بالاست و برای حصول نتیجه مناسب، دستگاه می بایست در جای دقیق خود قرار بگیرد. بعلاوه قرار دادن نامناسب کلاهک توسط استفاده کننده، این وسیله را نسبت به دیافراگم همراه با عامل کشنده اسپرم کم اثرتر می نماید.

روشهای خودداری دوره ای(ریتمیک)

قاعدتا خودداری از نزدیکی در حین و یا حول و حوش تخمک گذاری می بایست از بارداری جلوگیری نماید، ولی متاسفانه همیشه اینگونه نیست. برای مثال، میزان بارداری در روشهای مختلف خودداری دوره ای (روشهای ریتمیک، تنظیم خانواده طبیعی)بین 5 تا 40 درصد در سال بوده اند. چهار روش خودداری جهت پیشگیری از بارداری مورد استفاده قرار می گیرند و توسط Kluas (1982)مرور شده اند. ...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید