مقاله تاثیر سود پرداختی سهام (سود تقسیمی) بر سیگنال به بازار

مقاله تاثیر سود پرداختی سهام (سود تقسیمی) بر سیگنال به بازار مقاله تاثیر سود پرداختی سهام (سود تقسیمی) بر سیگنال به بازار

دسته : حسابداری

فرمت فایل : word

حجم فایل : 14 KB

تعداد صفحات : 20

بازدیدها : 233

برچسبها : سود سهام سود تقسیمی سود پرداختی علامت دهی

مبلغ : 3500 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله ترجمه شده بررسی تاثیر سود سهام (سود تقسیمی) بر سیگنال به بازار (مورد مطالعه: الگوی سود پرداختی شرکتها در انگلیس)

آیا سود سهام (سود تقسیمی) باعث سیگنال به بازار می شود؟ یک بررسی در مورد الگوی سود پرداختی شرکتها در انگلیس.

چکیده:

در این تحقیق الگوی سود پرداختی در مورد تمام شرکتهای تولیدی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار انگلیس مورد بررسی قرار گرفت. سپس الگوهای مختلف سود پرداختی توسط شرکتها با سیاستهای تقسیم سود مورد مقایسه قرار گرفت. بر اساس مشاهدات تجربی، اینچنین استدلال شد که سیگنال (علامت) سود تقسیمی عموما در مورد همه شرکتها به کار نمی روند. همچنین نتیجه گیری شد که سیاست تقسیم سود با توجه به نوع صنعت تعیین نمی شود خصوصا زمانی که شرکتها از سود تقسیمی به عنوان علامت (سیگنال) استفاده می کنند. به علاوه مشخص گردید که میزان اطلاعات محرمانه سهامداران، ارزش بازار شرکت و ارزش دفتری دارایی های شرکت برای تعیین اینکه آیا شرکت ها از سود تقسیمی به منظور علامت (سیگنال) استفاده می کنند یا نه، مهم است.

سیگنال سود تقسیمی

Miller و Modigliani در مقاله خود در سال 1961، اثبات کردند که در شرایط بازار سرمایه کامل، سیاست تقسیم سود هیچ تاثیری بر ارزش شرکت و ثروت سهامداران ندارد. بهر حال وقتی که ما اطلاعات نا متقارن را بین مدیران و بازار ها در بازار سرمایه کامل ارائه می کنیم، سود تقسیمی ممکن است نقش سیگنال دهی را برای منتقل کردن اطلاعات محرمانه به افراد خارج از شرکت بازی کند. سه تئوری اصلی مدلهای سیگنال دهی سود تقسیمی نقدی عبارتند از Bhattacharya (1979)، John و Williams (1985) و Miller و Rock (1985). اگرچه مکانیزم این سه مدل با یکدیگر متفاوت است اما یک مورد در هر سه مشترک است:

مدیران از سود تقسیمی برای سیگنال دهی نسبت به ارزش حقیقی شرکتها استفاده می کنند. البته این یک موضوع تجربی می باشد. ...

تطابق الگوهای سود پرداختی شرکتها با مدلهای مختلف سیاست های تقسیم سود:

در بخش قبلی، ما الگوهای سود پرداختی شرکتها را به 5 گروه طبقه بندی کردیم:

1) یکنواخت 2) DPS درصد ثابتی از EPS و ....

به منظور مرتبط کردن الگوهای سود پرداختی شرکتها و مدلهای مختلف سیاست تقسیم سود، ما باید بررسی کنیم که چه شرکتهایی با فرضیه علامت دهی سود تقسیمی سازگار می باشند و چه شرکتهایی سازگار نمی باشند. ما به یک چارچوب تئوریک نیاز داریم تا بتوانیم با کمک آن سیاست های سیگنال ده سود تقسیمی را تعیین کنیم. همانطور که Benartzi و Micaely و Thaer (1997) اشاره کرده اند، تغییرات سود تقسیمی تنها محتوی اطلاعاتی ندارند بلکه تغییرات سود تقسیمی علایمی آشکار درباره عایدات آتی شرکت هستند، و تعمدا و با کمی هزینه بوسیله مدیریت انجام می شوند. این گفته چارچوبی را به منظور تمایز میان سیاستهای علامت دهی سود تقسیمی و سیاستهای غیر علامت دهی سود تقسیمی ایجاد می کند:

در ابتدا، ما نوع علامت دهی سود تقسیمی را مورد توجه قرار دادیم که تغییرات سود تقسیمی به طور مستقیم در مورد عایدات آتی شرکت علامت می دهد. این نوع از فرضیه های علامت دهی سود تقسیمی جزء تجربی ترین آزمونها و گزارشات در ادبیات مالی است.

سپس ما به قصد و نیت مدیران (که در الگوی سود پرداختی شرکتها منعکس است) توجه کردیم که آیا مدیران از سود تقسیمی به عنوان یک ابزار علامت دهی استفاده می کنند یا نه. در واقع ما در طبقه بندی مان، به منبع علامت دهی سود تقسیمی توجه کردیم و نه به نتایج علامت دهی سود تقسیمی مثل تغییرات قیمت سهام که ناشی از سوء تفسیر و یا واکنش شدید نسبت به تغییرات سود تقسیمی می باشد.

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید